Quick, Simple And Easy Vegan Delights!

Greetings Guys! Today for my lunch I made a simple avacado sandwich with fresh homegrown potatoes.

The ingredients I used was :
1 Avocado.
2 Potatoes.
1 Sweet Potato.
2 Slices of bread.

Method:
I cut open the avocado in half. Then I gently diced both sides of the avocado after that, I put my two slices of bread in the toaster and let it toast for around 3-5 minutes. Moments later, I peeled the pototaes and thinly sliced them, it’s important you slice your potatoes evenly because you want them to cook thoroughly. Having the pototaes chopped, I placed them on a flat baking tray covered with foil and lightly coated with olive oil I continued to place the potatoes on the baking tray and then I put the tray in the oven for roughly 15 minutes I set my temperature on 300 degrees farenhiet. 15 minutes later, I removed the baking tray out the oven and let the pototaes cool.
The last step is to put your diced avocado on your slices of bread, you can put salt and pepper to add more flavour however, I prefer it without. Then finally, plate up your dish! Simple quick and easy. And it’s 100% vegan. I recommend all to try this wheter vegan or not it’s absolutely delightful! Thankyou for reading. Peace N Blessings✊

Parra mi Español amigos :

Saludos chicos! Hoy para mi almuerzo me hizo un sencillo sándwich de aguacate con patatas de cosecha propia frescas.
Los ingredientes que usé fue:
1 Aguacate.
2 patatas.
1 patata dulce.
2 rebanadas de pan.
Método:
Corté abrir el aguacate por la mitad. Entonces en cubitos suavemente ambos lados del aguacate después de eso, me puse las dos rebanadas de pan en la tostadora y dejar que la tostada por alrededor de 3 a 5 minutos. Momentos más tarde, Pelé los pototaes y en rodajas finas ellos, es importante que se mire sus papas uniformemente porque usted quiere que cocine a fondo. Tener las pototaes picado, los puse en una bandeja de horno plana cubierta con papel de aluminio y ligeramente cubierta con aceite de oliva Seguí colocar las patatas en la bandeja de hornear y luego puse la bandeja en el horno durante unos 15 minutos me puse mi temperatura sobre 300 grados farenhiet. 15 minutos más tarde, me quité la cocción bandeja de horno y dejar los pototaes fresco.
El último paso es poner el aguacate cortado en cubitos en sus rebanadas de pan, usted puede poner sal y pimienta para agregar más sabor, sin embargo, yo lo prefiero sin. Entonces, finalmente, la placa encima de su plato! Simple rápida y sencilla. Y es 100% vegano. Recomiendo a todos a probar este wheter vegano o no es absolutamente encantador! Gracias por leer. Paz N Blessings✊

image

image

Judge Less. Love More.

Advertisements

One comment

  1. zeebvdu · November 14, 2015

    Yummy!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s